Har ni släckt lamporna ikväll?

Tack och lov för att det finns bättre dagar! Lördagen har nu lidit mot sitt slut och jag har kämpat som ett djur hela dagen. Alla måltider har gått bra och mitt beteende har jag också hållt i skick :)

Efter en jobbig middag satte vi oss ner och samtalade allihopa. Det var verkligen givande och vi tog upp olika "trigger"effekter, onödiga beteenden och hur vi ska hantera matsituationerna. Vi alla var öppna och ärliga vilket känns jättebra. Jag gillar verkligen tjejerna här och jag tror denna gruppen kan bli kanonbra. Alla har kämparglöden och alla vill verkligen komma framåt. Alla har det jobbigt, men vi gör det vi ska och kämpar på. Jag hoppas detta stället blir en plats där patienterna kämpar, är positiva och visar respekt gentemot varandra. Bara det inte kommer någon ny patient som förstör det vi håller på att bygga upp.. :S

E, hoppas verkligen det ordnar sig med vårdslussen, det är den enda rätta vägen och jag håller tummarna för dig. Det du måste tänka på är att det är du som måste göra jobbet när du kommer på behandling... du kommer få stöd och hjälp, men det är du som måste slita. Vet du om det blir till heldygnsavdelningen på löwet du ska till, eller behandlingshemmet? Hoppas du får tid snart till bedömningssamtal och att det inte dröjer länge tills du får en plats. Kämpa på och jag menar det ordagrant.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Skönt att se att Johanna fått ta plats igen (: det är bra att ni pratar ut om de olika problem som kan uppstå när man är så många, man behöver det. Och att alla har kämparglöden, det är skönt att höra.

Jag vet inte riktigt än vart det är jag ska, är min bror som varit i kontakt med Capio, så får nog se vad som sägs på bedömningen. Och förmodligen blir den nästa vecka, ska ringa en kvinna från v.s. imorgon. Tänker på dig vännen.

2009-03-29 @ 08:39:33
URL: http://lillakana.blogg.se/
Postat av: Elin

Blir så himla glad av att höra att det går bra! O att det är en bra grupp! Fortsätt kämpa Johanna! Jag saknar dej nått enormt.. KRAM!

2009-03-31 @ 17:46:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0